onroerend goed in noorwegen en zweden    
Help!

> Aanbod
Op deze site vindt u een groot aanbod van onroerend goed in Noorwegen en Zweden. Naast dit aanbod bieden wij u ook algemene informatie over de koop van een (vakantie)woning of bedrijf in deze landen. Deze informatie zal continu uitgebreid en verbeterd worden, zodat u altijd over de juiste informatie kunt beschikken.

> Zoeken
Met onze zoekfunctie kunt u eenvoudig aangeven wat voor soort object u zoekt, in welke provincie en in welke prijsklasse. Let op: alleen provincies waarvan het aanbod nu op internet staat, zijn in de lijst te vinden. Staat de provincie van uw voorkeur er niet bij, laat het ons weten, en we gaan voor u op zoek.
De zoekresultaten kunt u sorteren op verschillende manieren, dit doet u eenvoudig door op de titel van een kolom te klikken. (bv. op 'provincie' als u op provincie wilt sorteren). Ook is het mogelijk om een zoekopdracht te bewaren, bij een volgend bezoek hoeft u slechts op 'mijn.zoek' te klikken om dezelfde zoekopdracht uit te voeren. Om van deze functie gebruik te kunnen maken, dient u zich eerst te registreren. Deze registratie is gratis, geheel vrijblijvend, en alleen bedoeld om u beter van dienst te kunnen zijn. Meer over de registratie en de voordelen hiervan vindt u hier. >>

> Favorieten
Heeft u zich eenmaal geregistreerd, kunt u ook objecten toevoegen aan uw favorieten. Het voordeel hiervan is dat u elke keer snel weer uw gekozen objecten kunt vinden, zonder eerst een zoekopdracht uit te moeten voeren.

> Informatie
Onder informatie vindt u algemene informatie over het kopen van onroerend goed in Noorwegen en Zweden. Hier vindt u ook informatie over onze samenwerkingspartner nordicEstate en hun werkwijze.

Nog steeds vragen? Neem contact op met ons. >>